Cosul dvs. este gol.
Efectul de periaj al hranei uscate asupra dentitiei este amplificat de includerea ingredientelor active cu fosfat de sodiu. Acesti agenti care leaga calciul limiteaza concentratia salivara a acestuia si indirect Intarzie calcificarea placii dentare Amestec de proteine cu digestibilitate mare (proteine L.I.P.*), pulpa de sfecla si ulei de peste pentru a se asigura toleranta digestiva maxima. *L.I.P.: proteina selectionata datorita gradului inalt de digestibilitate Efect sinergic al amestecului patentat dintre 4 vitamine (acid pantotenic, inozitol, niacina si colina) si un aminoacid (histidina) pentru a intari efectul barierei cutanate si pentru a limita iritia pielii prin inducerea sintezei de ceramide si limitarea pierderilor de apa transepidermice. Folosirea unui complex de antioxidanti cu actiune sinergica patentat, cu un continut ridicat de vitamina E, vitamina C, taurina si luteina, pentru a participa la neutralizarea radicalilor liberi.
Preţ | <span class="price">58,93 RON</span> |